Hoe bereid je een reis naar de VS voor?


Hoe bereid je een reis naar de VS voor?

Veel mensen dromen om vele redenen van een reis naar de VS. Sommigen van hen zijn op zoek naar hun Amerikaanse droom, terwijl anderen Amerikaanse films willen vergelijken met de realiteit van het leven daar, enz. Het plannen van een reis kan echter in het beste geval ontmoedigend zijn. De VS is enorm groot en men vraagt zich af waar te beginnen, waar te verblijven, welke documenten te hebben, wat te doen en wat te eten, enz. Deze stap-voor-stap gids die we hebben samengesteld zal u helpen bij het plannen van uw reis naar de VS zonder al te veel gedoe.

Neem de nodige documenten mee

Bezoekers die naar de Verenigde Staten komen moeten een geldig paspoort hebben. Dit is nodig voor de toegang tot de Verenigde Staten voor zowel kinderen als volwassenen. In plaats daarvan is ook een visum of een ander geaccepteerd document vereist. Echter, in een poging om meer toeristen aan te trekken, heeft de Verenigde Staten het Visa Waiver Programma geïntroduceerd voor degenen die op vakantie komen voor maximaal 90 dagen. Met 36 deelnemende landen, waaronder Frankrijk, laat het programma sommige reizigers toe om de Verenigde Staten binnen te komen met enkel een machinaal leesbaar paspoort. Het enige wat u hoeft te doen is een US Travel Authorization (ESTA) aan te vragen, die online wordt gedaan kost niet veel tijd en kan op elk moment worden afgegeven voordat u de Verenigde Staten binnenkomt.

Kies uw vlucht naar de VS

Er zijn veel vluchten tussen Europa en de Verenigde Staten en hun prijzen zijn gevarieerd. De goedkoopste vluchten zijn naar de Oostkust, New York of Chicago. Ze zijn veel duurder voor de westkust. Ook is het niet nodig om te wachten tot de laatste minuut om je tickets te kopen. Ze zijn goedkoper als je een paar maanden van tevoren boekt. U kunt het goedkoopste ticket kopen als u flexibel bent wat betreft datum, plaats van aankomst of vertrek. Als u het goedkoopste ticket wilt kopen, kijk dan niet alleen naar vluchten uit uw eigen land, maar ook naar andere hoofdsteden in de buurlanden.

Plan uw verblijf in de VS

Om uw reis tot een succes te maken, is het essentieel om uw verblijf te plannen op basis van de regio’s die u bezoekt, de periode en de duur van uw verblijf. Inderdaad, er zijn veel dingen te doen en plaatsen te ontdekken in de VS. Denk aan unieke en spannende bestemmingen als Nashville, New York, New Orleans, Washington DC en de prachtige steden aan de zuidoostkust die rijk zijn aan geschiedenis en cultuur, zoals Charleston en Savannah. Als u liever reist als onderdeel van een tour die vluchten, hotels en tours omvat, zijn er veel pakketten beschikbaar in de Verenigde Staten. Neem contact op met uw lokale reisagent. De voordelen van het boeken van een tour zijn als volgt.

  • Vluchten, accommodaties en rondleidingen worden voor u geregeld.
  • De meeste transfers zijn inbegrepen.
  • Maaltijden kunnen worden opgenomen.
  • Er is een aanspreekpunt.

Daarnaast heeft u de beschikking over gecertificeerde en ervaren gidsen.

Reisverzekering afsluiten

Mis dit punt niet. Voor reizen naar de Verenigde Staten zijn geen vaccinaties nodig, maar u moet er wel voor zorgen dat u op de hoogte bent van uw polio- en tetanusvaccinaties. De gezondheidszorg in de Verenigde Staten is over het algemeen van goede kwaliteit, maar niet goedkoop. Gratis medische diensten zijn niet beschikbaar in de Verenigde Staten en een bezoek aan een dokter of ziekenhuis kan erg duur zijn. Ernstigere operaties kunnen meer dan honderdduizend dollar kosten. Een reisverzekering is dan zeer aan te bevelen en de beste tijd om een reisverzekering af te sluiten is wanneer u betaalt voor uw vluchten, bezoeken of accommodatie.

Zoek een manier om naar de VS te reizen

Als u van plan bent om tussen steden te reizen, kunt u met de bus of de trein reizen. Verbindingen tussen grote steden werken goed en zijn niet te duur. Een zeer populaire maar vrij dure manier om te reizen is om binnenlandse vluchten te nemen. Voor deze optie is het aan te raden om te zoeken naar de bestemmingen waar u naartoe wilt reizen en uit te zoeken welke luchtvaartmaatschappijen de routes bedienen. Dan kunt u zich aanmelden voor hun e-mail alerts op speciale aanbiedingen op vliegtickets. Als u de nationale parken wilt bezoeken, is het erg moeilijk om er met het openbaar vervoer te komen. De handigste manier om in de Verenigde Staten te reizen is met de auto. U kunt een auto huren voor $30 tot $100 per dag, afhankelijk van het model en type auto. Hoe langer u een auto huurt, hoe minder u per dag betaalt.

Accommodatie vinden

De laatste stap is om ervoor te zorgen dat u een plek heeft om te verblijven tijdens uw verblijf in de VS. Er zijn veel mogelijkheden voor accommodatie in de Verenigde Staten. Of u nu een hotel, een appartement, een motel of een Airbnb boekt, u wordt verwend met een keuze. U moet echter wel uw accommodatie kiezen op basis van uw budget. Als u ervoor kiest om in de auto te slapen, moet u een veilige parkeerplaats vinden. Op veel plaatsen is het niet toegestaan om te overnachten. De prijzen van de hostels variëren naar gelang de locatie. Een goedkope manier om accommodatie te vinden is door te kiezen voor Airbnb, dat erg populair is in de VS.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *